You are on page 1of 4

BOARD WORK

Coverage of the Test


Schedule for Examinees - Morning Session
Parts of the Test

Number
of Items

TB1-Odd-Numbered Rows
General Directions and EDQ
Reading Comprehension (RC)
Mathematical Ability (MA)
Verbal Ability (VA)
BREAK
Scientific Ability (SA)
Logical Reasoning Ability (LRA)
Occupational Interest Inventory for Students in
Secodnary Schools (OIISSS)

Time
Limits

Time
Allocation

10
5 mins. 7:30 - 7:35
30
30 mins. 7:36 - 8:05
40
40 mins. 8:06 - 8:45
30
30 mins. 8:46 - 9:15
10 mins.
9:16 - 9:25
40
40 mins. 9:26 - 10:05
15
15 mins. 10:06 - 10:20
215

TOTAL

380

60 mins. 10:21 - 11:20


3 hrs. and
50 mins.

TB2-Even-Numbered-Rows
General Directions
Humanities and Social Sciences (HUMSS)

50

50 mins. 7:30 - 8:20

Science, Teachnology and Mathematics (STEM)

50

50 mins. 8:21 - 9:10

BREAK
Accountancy, Business, and Management
(ABM)
Technical-Vocational Aptitude (TVA)
TOTAL

10 mins.
50

9:11 - 9:20

50 mins. 9:21 - 10:10

60

60 mins. 10:11 - 11:10


3 hrs. and
375
40 mins.
LUNCH BREAK 1 hour

Schedule for Examinees - Afternoon Session


Parts of the Test
TB1-Odd-Numbered Rows
General Directions and EDQ
Reading Comprehension (RC)
Mathematical Ability (MA)
Verbal Ability (VA)
BREAK
Scientific Ability (SA)
Logical Reasoning Ability (LRA)

Number
of Items

Time
Allocation

10
5 mins. 1:00
30
30 mins. 1:06
40
40 mins. 1:36
30
30 mins. 2:16
10 mins.
2:46
40
40 mins. 2:56
15
15 mins. 3:36

Occupational Interest Inventory for Students in


Secodnary Schools (OIISSS)

215

TOTAL

380

TB2-Even-Numbered-Rows

Time
Limits

1:05
1:35
2:15
2:45
2:55
3:35
3:50

60 mins. 3:51 - 4:50


3 hrs. and
50 mins.

General Directions
Humanities and Social Sciences (HUMSS)

50

50 mins. 1:00 - 1:50

Science, Teachnology and Mathematics (STEM)

50

50 mins. 1:51 - 2:40

BREAK
Accountancy, Business, and Management
(ABM)
Technical-Vocational Aptitude (TVA)
TOTAL
Total No. of Test Items and Duration of the
Entire Test

10 mins.

2:41 -2:51

50

50 mins. 2:51 - 3:40

60

60 mins. 3:41 - 4:41


3 hrs. and
40 mins.

210

590 Items

7hrs. And 30 mins.

Time Started

Time Ended

Time Started

Time Ended

7hrs. And 30 mins.