You are on page 1of 5

AGNES MONICA

Ngaran lengkapna Agnes Monica Muljoto atawa dawam di sapa agnes monica, dilahirkeun di Jakarta dina tanggal 1 Juli 1986. Manhna mangrupa anak bungsu ti pasangan Jenny Siswono sarta Ricky Suprapto. Manhna ngabogaan saurang lanceuk lalaki ngaranna Steve Muljoto anu saterusna jadi manajernya. Agnes ngabrskeun atikan dasarna di SD Tarakanita Jakarta, saterusna nuluykeun atikanana ka SLTP Pelita Harepan. Di sakolana, Agnes mangrupa siswi anu berprestasi di widang akademik sarta mindeng narima beasiswa, sanajan manhna og disibukan kalayan aktivitas luar sakola kawas kursus piano, basa Inggris, seluncur es, sarta badminton. Bakat Agnes di widang seni geus telihat saprak manhna masih kanak-kanak, hususna widang kenyang sora. Sajaba ditempa di gereja, Agnes og milu kursus vokal di sawatara tempat. Waktu menginjak umur genep warsih, Agnes mitembeyan kariernya minangka penyanyi cilik sarta ngarkam albeum barudak kahijina anu dibr judul Si Mong. Ngaran Agnes melambung minangka penyanyi cilik waktu manhna merilis albeum duanana dina warsih 1995 nyata Yess!, anu mangrupa albeum duet babarengan Eza Yayang. Albeum kasebut dinobatkan minangka "Albeum Barudak Pangalusna" dina warsih 1999. Albeum sjn anu geus dirilis Agnes nyata Bala-bala. Katilu albeum kasebut junun melejitkan Agnes ka jajaran penyanyi cilik pangpopulrna di era 1990-an. Sajaba bernyanyi sarta merilis albeum, Agnes og jadi presenter acara barudak nyata Vido Anak Anteve (VAN) di Anteve, Tralala-trilili di RCTI, sarta Diva Romeo di Trans TV.

CHERLY BELLE

Cherry ngabogaan hiji harti nyata Amis lamun Belle hartosna Geulis, sedengkeun harti Chibi hartosna leutik / lucu. ngaran Cherrybelle ieu mangrupa gambaran anu pohara pas pikeun 9 cewek anu dijieun ti hasil audisi 3 tahap ieu di mana maranhanana junun ngaghan ratusan cewek lainnnya pikeun jadi Cherrybelle. Cherly, Angel, Wenda, Ryn, Christy, Felly, Devi, Huntu , Anisa Cherry Belle. Dina debutnya ieu Cherrybelle hadir di kancah musik Indonsia jeung hiji gaya bermusik anu meureun geus familiar di ceuli para penikmat K-pop. Sanajan mimitian loba padamucunghul Girlband anu sajenis, tapi Cherrybelle miboga hiji hal anu meujeuhna pikeun meunang apresiasi leuwih. Sajaba umur ngora anu matak bisa maranhanana usik leuwih enerjik, gaya nga dance anu leuwih powerfull sarta variatif sarta sipat vocal anu kuat nyieun Cherrybelle diharepkeun jadi hiji Girlband Indonsia anu baris menginspirasi loba rumaja Indonsia. Kemunculan perdana Cherrybelle ieu dimimitian ku perilisan single kahiji maranhanana anu dijudulan DILEMA. Lagu Cherry Belle - Dilema di ciptakan ku Catur Septembrianto ieu nyaritakeun ngeunaan rarasaan saurang cewek ka cowok anu ttla nyata kabogoh sahabatnya. sarta pamustunganana manhna milih pikeun mopohokeun cowok ta batan menyakiti sahabatnya.

BISMA SM*SH

Biodata Ngaran lengkap Lahirna Zodiakna Penyanyi Favoritna Lagu Favoritna Daharaeun Favoritna Artis Favoritna Impian sukss 1st on stage Artis Wanita Favoritna Nu henteu disenengna Facebook Fans Page Facebook Account Twitter Account :Bisma Karisma : 27 Nopmber 1990 Bandung : Sagitarius : Jason Mraz, Chris Brown, Hyun Ah : All Songs : Cuankie, pecel, ice chocolate, th amis : Poppy Sovia, Zoey Deschane : Jadi musisi sarta sutradara : Puma Ground Zero : Poppy Zovia, Zoev Deschanel : kedinginan, debu, dibohongi sarta basa bari : http://id-id.facebook.com/pages/Bisma-Karisma-FansPage/117166998353968 : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001758566935 : http://twitter.com/bismakarisma

KAKA REAL MADRID

Kaka (kalahiran Brasilia, Brazil, 22 April 1982) mangrupa anak ti pasangan Simone Cristina dos Santos Leite sarta Bosco Izecson Pereira Leite. Kaka miboga adi lalaki, Rodrigo atawa Digao, anu og paman man bal. Kaka nandatanganan kontrak jeung Sao Paulo waktu umurna 15 warsih sarta mingpin tim juniornya dina kameunang Copa de Juvenil. Manhna mitembeyan debutnya di Sao Paulo dina warsih 2001 sabot berumur 18 warsih. Dina usum kahiji ulin, manhna geus nyiptakeun 12 gol ti 27 pertandingan sarta 10 gol dina 22 pertandingan di usum saterusna. Dina umur 17 warsih, sabot masih dina tim junior, Sao Paulo boga niat ngajual Kaka ka tim Liga divisi 1 Turki, Gaziantepspor. Tapi transaksi dibatalkeun alatan manajer Gaziantepspor, Nurullah Sa lam sarta dwan pangurus tim nampik pikeun mayar US$ 1.5 juta pikeun pembelian Kaka. Sanggeus manhna ngagabung kalayan tim senior Sao Paulo, penampilan Kaka mimitian metot perhatian klub-klub ropa. Kaka pamustunganana ngagabung kalayan AC Milan. Dina sabulan, manhna geus asup tim utama sarta saprak waktu ta og jadi starter. Debutnya di Serie A waktu Milan nyimpang ngalawan Ancona sarta meunang 2-0. Kaka ngahasilkeun 10 gol dina 30 pertandingan dina usum kahijina ta. Kaka nyiptakeun 7 gol dina 36 pertandingan liga sarta mawa AC Milan jadi jawara Italian Super Cup. Salah sahiji gol pangalusna Kaka nyata sabot ngalawan Fenerbahce di pertandingan kahiji AC Milan dina Liga Champion usum 2005-2006 kalayan skor ahir 3-1 pikeun kameunang AC Milan. Tanggal 9 April 2006, Kaka nyieun hat-trick kahijina dina pertandingan ngalawan Chievo Verona. Katilu golnya manhna hasilkan dina babak kahiji. Dina warsih 2006, Real Madrid nmbongkeun ketertarikannya dina kaka, tapi AC Milan nampik pikeun ngajual Kaka anu geus nandatanganan perpanjangan kontrak kalayan AC Milan nepi ka warsih 2011.

TAUFIK HIDAYAT

Ngaran: Taufik Hidayat Tanggal Lahir: Jawa Kulon, 10 Agustus 1981 Pakasaban: Atlt Badminton Taufik Hidayat mangrupa paman badminton tunggal putra ti Indonsia. Manhna asalna ti klub SGS Elektrik Bandung. Anak ti pasangan Aris Haris sarta Enok Dartilah ieu th peraih medali emas pikeun Indonsia dina Olimpiade Athena 2004 kalayan nglhkeun Seung Mo Shon ti Kora Kidul di babak final. Dina 21 Agustus 2005, manhna jadi jawara dunya kalayan nglhkeun permain peringkat 1 dunya, Lin dan di babak final, ku kituna jadi paman tunggal putra kahiji anu nyekel gelar Kajawaraan Dunya Badminton sarta Olimpiade dina waktu anu sarua. Sajaba ti ta, manhna og keur nyekel gelar jawara tunggal putra Asian Games (2002, 2006). Manhna tmbong di Olimpiade Beijing 2008, tapi langsung lh di pertandingan kahijina, ngalawan Wong Choong Hann di babak kadua. Taufik Hidayat og geus genep kali menjuarai Indonsia Kabuka: 1999, 2000, 2002, 2003, 2004, sarta 2006. Pangalaman sjnna antara sjn dina Piala Thomas (2000, 2002, 2004, 2006, sarta 2008) sarta Piala Sudirman (1999, 2001, 2003, sarta 2005). Manhna nikah ka putri Agum Gumelar, Ami Gumelar dina 4 Pebruari 2006. Maranhanana geus dikaruniai saurang putri dina mimiti Agustus 2008, anu saterusna dibr ngaran Natarina Alika Hidayat. Kalahiran putrinya ieu pas sawatara po sammh manhna indit ka Kuala Leutak, Malaysia pikeun nuturkeun Kajawaraan Dunya. Taufik saterusna mundur ti Pelatnas Cipanyung dina 30 Januari 2009. Sanggeus ta manhna jadi paman profsional. Sawatara waktu kaliwat manhna og menjalin bisnis jeung Yonex dina ngayakeun pakakas olahraga.