You are on page 1of 2

Regular Schedule POWER Lunch Schedule

8:00-9:35 First Period (95 min) 8:00-9:20 First Period


9:40-11:15 Second Period (95 min) 9:25-10:45 Second Period (80 min)
11:20-1:35 Third Period 10:50-12:10 Third Period (80 min)
(11:15-11:50) 1st Lunch (100min) 12:15-1:50 POWER Lunch
(12:00-12:35) 2nd Lunch (95 min A: 12:15-1:00 (45 min)
1:40-3:15 Fourth Period (95 min) B: 1:05-1:50 (45 min)
1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg * 1:55-3:15 Fourth Period (80 min)
2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg *

3 Hour Delay 2 Hour Delay


11:00-11:55) First Period (55 min) 10:00-11:05 First Period (65 min)
12:00-1:15 Second Period 11:10-12:50 Second Period
(11:55-12:20) 1st Lunch (55 min) (11:50-12:15) 1st Lunch (70 min)
(12:30-12:55) 2nd Lunch (50 min) (12:25-12:50) 2nd Lunch (70 min)
1:20-2:15 Third Period (55 min) 12:55-2:00 Third Period (65 min)
2:20-3:15 Fourth Period (55 min) 2:05-3:15 Fourth Period (70 min)
1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg * 1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg *
2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg * 2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg *

2 Hour Early Release 3 Hour Early Release


8:00-9:10 First Period (70 min) 8:00-8:50 First Period (50 min)
9:15-10:25 Second Period (70 min) 8:55-9:45 Second Period (50 min)
10:30-11:40 Fourth Period 70 min) 9:50-10:40 Fourth Period (50 min)
11:45-1:15 Third Period 10:45-12:15 Third Period
(12:15-12:40) 1st Lunch (60 min) (11:15-11:40) 1st Lunch (60 min)
(12:50-1:15) 2nd Lunch (65 min) (11:50-12:15) 2nd Lunch (65 min)
1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg * 1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg *
2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg * 2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg *

Opening Day 30.Minute Homeroom Schedule


8:00-10:00 Homeroom & Assembly 8:00-9:30 First Period (90 min)
10:05-11:05 First Period (60 min) 9:35-10:05 Homeroom (30 min)
11:10-12:10 Second Period (60 min) 10:10-11:40 Second Period (90 min)
12:15-1:55 Third Period 11:45-1:40 Third Period
(12:10-12:35) 1st Lunch (75 min) (11:40-12:05) 1st Lunch (90 min)
(12:45-1:10) 2nd Lunch (70 min) (12:15-12:40) 2nd Lunch (85 min)
2:00-3:15 Fourth Period (75 min) 1:45-3:15 Fourth Period (90 min)
1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg * 1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg *
2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg * 2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg *
Call to Gym: 8:50-9th; 8:54-10th; 8:58 -11th; 9:02 -12
th
50-Minute Homeroom Schedule
8:00-9:20 First Period (80 min)
9:25-10:15 Homeroom (50 min)
10:20-11:40 Second Period (80 min)
11:45-1:45 Third Period
1st Lunch (11:40-12:15) (85 min)
2nd Lunch (12:25-1:00) (85 min)
1:50-3:15 Fourth Period (85 min)
1st Lunch: Band, Gym, Main, H-Hall, E. Bldg *
2nd Lunch: C Up/Down, Micro & D. Bldg *